Rachel Hazes is helemaal klaar met haatreacties

Rachel Hazes haatreacties

Op social media bijt ze flink van zich af

Rachel Hazes heeft het helemaal gehad met de haat die zij te verduren krijgt op social media. Gisteren dacht ze een gezellig kiekje op Instagram te delen, maar hier kreeg ze flink wat negatieve reacties op. Rachel pikt dit niet langer en bijt van zich af. You go girl!

In de kappersstoel

“Bij de beste verfspecialist van Nederland”, schrijft Rachel bij het gezellige kiekje. Op de foto is te zien dat zij, met haar in de verf en al, in de kappersstoel zit.

View this post on Instagram

Bij de beste verfspecialist van Nederland ??

A post shared by Rachel Hazes (@rachelhazes) on

Filter

Toch zitten er een paar mensen tussen die wat op te merken hebben aan de foto. “Lekker filtertje gebruikt! Het is dat je naam erbij staat, anders zie je niet wie je bent”, reageert iemand. Hierop reageert Rachel: “Het is inderdaad geen goede filter, maar we hadden gewoon lol… Ga jij lekker de kattenbak verschonen i.p.v. mij te volgen en commentaar te leveren… Veel plezier met jouw poes.” Volgers van de mama van André en Roxeanne kunnen deze reactie wel waarderen en overspoelen haar met likes. 

Verdediging

Een andere volger heeft wat te zeggen over Rachels haar. “Is dat [haar, red.] nog te herstellen dan????” Veel volgers nemen het voor Rachel op. “Wat ben jij verbitterd zeg om zo te reageren, toon toch respect!” Iemand anders zegt: “Inderdaad bij jou zeker niet, steek jij trouwens niet telkens iemands oog uit met die eucalypta neus van je?”

Zure mensen

Rachel leest duidelijk alle reacties en ziet dat er flink wat mensen met elkaar aan het bekvechten zijn. “Voor alle lieve mensen die het voor mij opnemen iedere keer, heel lief, maar verspil a.u.b. niet jullie tijd aan die zure mensen”, schrijft zij onder de foto.

Lees ook: Rachel Hazes verlaat Nederland en verhuist naar het zonnige zuiden

Bron: Instagram Rachel Hazes | Beeld: Videostill YouTube