Rachel Hazes schenkt klare wijn over relatiegeruchten André en Monique

rachel hazes

‘Er wordt helemaal hysterisch over gedaan’

Sinds de burn-out van André Hazes draait de geruchtenmolen overuren. De zanger wordt niet meer gezien met Sarah van Soelen, maar daarentegen wél met ex-vriendin Monique Westenberg. Of de twee weer samen zijn? Rachel Hazes geeft duidelijkheid. 

Hysterisch

Vorige maand deelde Monique Westenberg een foto op Instagram waarop te zien was hoe André gezellig langskwam om Sinterklaas met zoontje André Jr. te vieren. Daarna werd er al gauw gespeculeerd dat André en Monique misschien weer samen zouden zijn. Dat is echter niet het geval, zo vertelt Rachel aan RTL Boulevard.  “Ik denk dat iedereen het logisch vindt dat een vader naar zijn kind gaat. Daar wordt dan helemaal hysterisch over gedaan, maar ik vind het normaal dat een vader zijn zoon bezoekt.”

Geen relatie

Wanneer RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade Rachel vraagt of er dus geen sprake is van een relatie, zegt ze bevestigend: “Geen relatie.” Rachel hoopt daarnaast dat iedereen begrijpt en respecteert dat André nu rust nodig heeft. De zanger verblijft nu nog bij haar in huis. “Ik denk dat het voor André’s verwerking en therapie het allerbelangrijkste is.”

Lees ook: Trieste pakjesavond dreigt voor meer dan 4.600 kinderen

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress