Rachel Hazes over grote liefde Mike: ‘Ik heb de allerliefste man die er bestaat’

rachel hazes mike

Het kersverse koppel verscheen onlangs samen op de rode loper

Onlangs bracht Rachel Hazes naar buiten dat zij de liefde van haar leven gevonden heeft. Ondanks dat Rachel openhartig vertelde over haar nieuwe vlam, bleef het kersverse koppel buiten de spotlights. Tot afgelopen week, aangezien Rachel Hazes samen met haar Mike op de rode lopen verscheen. 

Mysterieuze vlam

In een eerder interview met Shownieuws gaf Rachel Hazes aan dat ze smoorverliefd is. Mike, haar nieuwe vlam, zou volgens Rachel de allerliefste man zijn die er bestaat. Daarnaast biechtte Rachel op dat Mike niet graag in de spotlights staat, hierom verscheen de brunette meerdere malen alleen op de rode loper.

Premiere

Ondanks de bescheidenheid van Mike verscheen het kersverse koppel afgelopen week bij de premiere van Tina de Musical. Op de rode loper vertelt Rachel Hazes aan RTL Boulevard over haar nieuwe vlam. “Hij is heel bescheiden”, vertelt Rachel terwijl Mike buiten de camera blijft. “Het is gewoon een hele lieve man. Ik heb de allerliefste man die er bestaat. Het is me overkomen, na vijftien jaar”, vertelt Rachel.

Geen onbekende

Ondanks dat Mike voor ons een onbekende is, geldt dit absoluut niet voor Rachel. Rachel geeft aan Mike al heel lang te kennen. Het is geen nieuw persoon in haar leven. “Ik ken hem eigenlijk al heel lang. Daarom is het ook zo vertrouwd”, vertelt Rachel. Al eerder gaf de brunette in een interview met RTL Boulevard aan: “Ik ken hem al jaren, maar het is er nooit van gekomen. Ik ben er nu klaar voor en toen nog niet.”

Lees ook: Marco Borsato ingetrokken bij moeder na scheiding met Leontine

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle  | Beeld: BSR Agency, Reni van Maren