Rachel Hazes moest eerst excuses aanbieden voordat ze baby André mocht zien

excuses

Rachel moest eerst haar excuses aanbieden

Na jaren gebrouilleerd te zijn is er eindelijk weer contact tussen Rachel Hazes en haar zoon André. De laatste jaren waren niet makkelijk voor de weduwe van Nederlands meest geliefde volkszanger, met een opname in een psychiatrisch ziekenhuis als absoluut dieptepunt.

Maar er gloort weer hoop aan de horizon na de verzoening tussen Rachel en Dré, al ging die niet vanzelf.

Excuses aanbieden

Dit vertelt Monique Westenberg, de vriendin van Dré, in een interview met tijdschrift Grazia. Wilde oma Hazes de kleine André zien? Dan moest ze eerst haar excuses aanbieden. “Voor mijn gevoel was de tijd aangebroken om een gesprek met Rachel aan te gaan en haar de kans te geven haar excuses aan te bieden”, vertelt Monique. “Ik wil niet dat de kleine opgroeit in familieruzies.”

Iedereen was geëmotioneerd

Het excuses kwam en de ontmoeting tussen Rachel en haar kleinzoon was speciaal en mooi, aldus Monique. “Iedereen was geëmotioneerd. Onze zoon André is van nature een heerlijk en vrolijk kind, dus zo stelde hij zich ook op tegenover haar. Hij kroop meteen bij haar op schoot en zij gaf hem een fruithapje.” Of er ook een reünie tussen Dré en zijn zus Roxeanne komt is nog niet iets waar het stel nu mee bezig is. “Of dat ervan gaat komen? Geen idee, ik heb geen glazen bol. We bekijken het stap voor stap. Ik weet niet of die ruimte er is. De focus ligt nu op Rachel.”

Lees ook: André Hazes blundert op het podium en dat zorgt voor hilarische beelden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Instagram André Hazes