Rachel Hazes over band met schoondochter Sarah: ‘Het gaat hartstikke goed’

Rachel is maar al te blij met André’s nieuwe vriendin

Rachel Hazes kan sinds een tijdje weer door één deur met haar zoon André Hazes. Het is weer helemaal koek en ei tussen moeder en zoon en schoondochter Sarah van Soelen lijkt die goeie band alleen maar te versterken. Tegenover RTL Boulevard vertelt Rachel namelijk hoe blij ze is met Sarah.

Vaderdag

Rachel vertelt dat ze regelmatig tijd door brengt met André en zijn vriendin. “Ik heb hartstikke goed contact met m’n zoon en m’n schoondochter, met Sarah dan”, legt ze uit. “We waren ook zondag de hele dag bij elkaar, want dan was het Vaderdag. Het gaat echt hartstikke goed.”

Monique

Dat Rachel beter overweg kan met Sarah, dan met Andrés ex, Monique, is nooit een geheim geweest. “Ben heel blij met haar. Ze is altijd eerlijk”, vertelde ze eerder. Daarnaast reageerde Rachel onder een foto van Sarah met: “Niet alleen de knapste, maar ook nog eens de liefste.” Met Monique liep het daarentegen iets minder goed. “Ik begrijp dat André Monique een mooie vrouw vond, maar ik had het er heel moeilijk mee dat mijn zoon maar twintig was en zij al 37″, uitte ze. “Ik heb geen recht om te praten, want mijn man was negentien jaar ouder dan mij, maar juist daarom kan ik uitleggen hoe ik het zie.”

Kledinglijn

Op dit moment is Rachel druk bezig met een heuse Hazes-kledinglijn. Van badslippers tot aan een kamerjas en van een puzzel tot aan een vlieger: de Hazes-kledinglijn moet een groot succes worden. Daarnaast komt er binnenkort ook een speciaal nummer uit, genaamd: ‘Nog steeds héél verliefd‘. André Hazes zou volgende week zeventig jaar geworden zijn en daarom heeft Rachel een handvol artiesten opgetrommeld om dit nummer voor hem op te nemen.

Lees ook: Rachel Hazes over leeftijdsverschil André en Monique: ‘Had ik moeite mee’ 

Bron: RTL Boulevard, HLN | Beeld: Brunopress