Rachel Hazes over band tussen zoon André en stiefvader Klaas Otto

Hazes

Wat vindt André van zijn nieuwe stiefvader?

Rachel Hazes is helemaal in de wolken met haar nieuwe liefde Klaas Otto. Eerder deze maand maakten Rachel en Klaas op Instagram bekend een stel te zijn. Wat zoonlief André daarvan vindt? Die lijkt zijn nieuwe stiefvader wel te mogen, zo vertelt Rachel aan Story.

Goede band

Rachel vertelt aan weekblad Story dat André goed overweg kan met haar nieuwe vriend. “André woont nog altijd bij me en kan het juist heel goed vinden met Klaas. Net als dat ik met zijn drie kinderen van 29, 26 en 13 kan opschieten”, legt ze uit.

“Klaas en André zitten bij mij thuis vaak met elkaar te praten over alles en nog wat”, gaat Rachel verder. “Ze zijn beiden gek van sporten en ik hoor ze daar vaak enthousiast met elkaar over spreken. Ik word daar heel blij van. De man op wie ik verliefd ben en mijn zoon die het zo goed met elkaar kunnen vinden.”

Vaderfiguur

Of Klaas ook als een vaderfiguur is voor André? “Nee, daarvoor is onze relatie nog te vers. Maar Klaas heeft André wel gezegd dat hij altijd bij hem terecht kan. Wat er ook in zijn leven speelt, Klaas staat klaar voor hem. En ik zag dat hij dat fijn vindt”, aldus Rachel.

Ook de kinderen van Klaas lijken het goed te kunnen vinden met hun nieuwe stiefmoeder. Een van Rachels nieuwe stiefkinderen is Melissa Otto, die de vriendin van haar vader dus wel waardeert. “Ze is zo lief en heeft een hart van goud”, vertelde ze eerder al aan Story. “Rachel is heel behulpzaam en denkt altijd aan een ander, in plaats van alleen aan zichzelf. Rachel is zo’n lieve vrouw, echt waar.” Aha!

Lees ook: Rachel Hazes reageert op kinderwensgeruchten

Bron: Shownieuws, Story | Beeld: Brunopress