Rachel Hazes staat stil bij geboortedag André Hazes sr.

Hazes

André Hazes zou vandaag 71 jaar zijn geworden

Het is een bijzondere en emotionele dag voor Rachel Hazes. Vandaag zou haar overleden echtgenoot André Hazes 71 jaar zijn geworden. Op Instagram staat Rachel uitgebreid stil bij zijn geboortedag met een emotioneel bericht. 

Niet ouder

“Lieve schat, vandaag denk ik weer extra veel aan je dan normaal”, begint Rachel haar bericht op Instagram. Daarbij deelt ze een foto van André Hazes senior. Voor haar en André Hazes junior is er in gedachten niks veranderd. “Gek hè, ik had het er laatst met Dré junior over en in onze gedachten word jij ook niet ouder. Blijf jij het donkere haar houden met jouw ringbaardje”, schrijft Rachel.

71 jaar

Vandaag zou Hazes 71 jaar zijn geworden. En hoewel hij in haar herinnering nog hetzelfde is, vraagt Rachel zich weleens af hoe het zou zijn als haar man er nog was. “Ik vraag me af of je nu grijs zou zijn en of je misschien wel wat moeilijker zou lopen. Jouw gehoor was verdrietig genoeg natuurlijk al zo goed als weg.” Anderzijds maakt het Rachel ook helemaal niet uit hoe hij eruit zou hebben gezien. “Eén ding weet ik zeker, ook nu had ik nog net zoveel van jou gehouden als hoeveel ik dat toen deed.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Gesprekken van vroeger

“Nu word ik zelf ook ouder en denk ik vaak aan onze gesprekken die ik met je had toen jij 50 jaar werd”, gaat Rachel verder. “Bijna wekelijks zeggen Jeanine (Rachels vriendin, red.) en ik tegen elkaar, nee hij was niet egoïstisch, hij was gewoon heel slim en wilde jou behoeden voor wat hij toen zelf al wist. Klopt Dré, sommige mensen zijn echt niet leuk en ook niet de moeite waard om tijd of energie in te steken. Dankbaar schat ben ik voor jouw levenslessen. Toen begreep ik ze niet maar nu des ter meer”, vertelt ze. “Ik ben zo blij met de mensen die ik om mij heen heb en jawel ook de mensen waar jij zelf ook zo gek op was. Nou lieverd, ik kijk nu weer naar de sterren en geef ik jou weer een knipoog. Neem jij maar een lekker neut met onze dierbaren boven. Hou van jou liefste”, sluit ze het bericht af.

Lees ook: Rachel Hazes deelt bijzondere mijlpaal: ‘Nooit verwacht’

Bron: Instagram @rachelhazes | Beeld: Brunopress