Rachel Hazes trots op eigen horecaonderneming

Op Instagram deelt ze de eerste foto’s

Het is geen makkelijke tijd voor de horeca, maar dat houdt Rachel Hazes niet tegen om haar eigen drankjesonderneming op te zetten. Op Instagram deelt ze de eerste foto’s.

Eigen zaak

Rachel Hazes opent binnenkort haar eigen zaak, maar verwacht geen bruine kroeg. Haar horecaonderneming zal zich vooral richten op thee en andere drankjes en ziet er heel fris en fruitig uit. Op Instagram geeft Rachel haar volgers een eerste inkijkje in de zaak.

YoYo!

De tag in de foto doet vermoeden dat het gaat om een eigen vestiging van keten YoYo! Fresh Tea & Bubble Tea, een zaakje dat kleurrijke (koele) drankjes op basis van thee verkoopt. “Het begint al zo mooi te worden. Kan niet wachten tot de opening”, schrijft een trotse Rachel terwijl ze bij de counter poseert.

Trotse André

Ook zoon André is trots op zijn moeder. In zijn Instagram Stories deelt hij de foto van zijn moeder. “Een trotse zoon”, schrijft hij daarbij. “Zo diep in de put gezeten en keihard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Ik hou van je.” Ook laat hij in de reacties op Rachels account weten dat hij niet kan wachten om alle smaken te proeven. Schoondochter Sarah van Soelen is ook dolenthousiast: “ZIN IN”, schrijft ze in koeienletters bij de foto.

Lees ook: Monique Westenberg dolgelukkig met Dré op Ibiza

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress