Rachel Hazes geeft update over André: ‘Hij woont nu bij mij thuis’

Rachel Hazes

Naast moederliefde krijgt de zanger momenteel vooral veel rust

Bij onze zuiderburen vond dit weekend Vlaanderen Zingt Hazes plaats, maar vanwege een burn-out moest André Hazes ook deze concerten missen. Rachel was wel aanwezig en heeft na afloop aan de Belgische pers laten weten hoe het nu met haar zoon gaat. 

Burn-0ut

Rachel vindt het ‘erg jammer’ dat haar zoon niet bij de concerten aanwezig kon zijn. “Want André keek echt uit naar deze concerten”, zegt ze in gesprek met HLN. Onlangs moest André de concertreeks Holland Zingt Hazes in ons eigen land ook al missen vanwege zijn burn-out. Op de vragen hoe het nu met de zanger gaat en waar hij verblijft, geeft zijn moeder ook antwoord. “Het gaat iedere dag een beetje beter met hem. Hij woont nu bij mij thuis en wordt heel hard verwend.”

Moederliefde

Thuis bij zijn moeder wordt André goed in de watten gelegd, zodat hij helemaal tot rust kan komen. Rachel maakt regelmatig stamppot met andijvie voor hem klaar, zijn lievelingseten. “Vol vitamientjes. Want dat heeft hij nu nodig”, aldus Rachel. “Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis. ‘Het enige wat jij hier zelf moet doen, is kauwen’, lach ik dan.”

Therapie

Ook laat Rachel los dat haar zoon in therapie zit. “André volgt therapie en het wordt nog een lange rit, maar op het einde komt alles goed. Dat weet ik zeker. Geef hem gewoon wat tijd.” Beterschap, André!

Lees ook: Roxeanne Hazes mist haar broertje Dré bij Holland Zingt Hazes-concerten

Bron: Story | Beeld: BrunoPress