Rachel Hazes verlaat Nederland en verhuist naar het zonnige zuiden

Rachel Hazes Barcelona

Op Instagram showt Rachel haar nieuwe optrekje in Barcelona

Vanuit haar nieuwe woonplaats laat Rachel weten dat ze voortaan in het zonnige Barcelona verblijft. Op Instagram geeft de 50-jarige een inkijk in haar nieuwe optrekje. Ook de familie Kluivert is van de partij.

Van Mijdrecht naar Spanje

Een paar maanden geleden ruilde Rachel haar woonplaats Vinkeveen nog in voor Mijdrecht. Het werd echter niet de nieuwe start waar de brunette op gehoopt had. Haar relatie met Mike liep niet lang na de aankoop van hun nieuwe woning stuk, waardoor Rachel weer aan een nieuw hoofdstuk moest beginnen. Dat lijkt de weduwe van André Hazes ditmaal te doen in het zonnige Spanje.

Snel verhuisd

Rachel Hazes is neergestreken in Barcelona, zo maakt ze kenbaar op haar Instagram-pagina. Daarbij heeft ze hulp gekregen van niemand minder dan de familie Kluivert, die ook in de bruisende stad woont. Het was wel even doorpakken, laat Rachel weten: “Jeetje hoe hard hebben wij gewerkt met zijn allen. Nog nooit zo snel verhuisd in mijn leven. Bedankt lieve Ros voor alles weer. Vanavond languit op de bank!” Rachel trakteert haar volgers ook meteen op een paar foto’s van haar nieuwe optrekje.

Welkom in Barcelona

Rossana Kluivert geeft Rachel een warme ontvangst in de Spaanse stad. “Welkom in Barcelona. Super gezellig en wat hebben we 24/7 de afgelopen dagen gewerkt en gesjouwd maar je bent er! Geniet van deze fantastische veerkrachtige gezellige stad lieve schat,” wenst de voetbalvrouw Rachel toe. Veel volgers zijn verrast door de plotselinge verhuizing van Rachel en wensen haar alle geluk toe in haar nieuwe woonplaats.

Lees ook: Oudste Hazes-kinderen lijken geen contact met Hazes-clan te willen

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP, fotograaf: Mischa Schoemaker