Rachel Hazes vertelt hoe het nu tussen André en Monique gaat

André en Monique

Zijn de twee weer bij elkaar?

André Hazes en Monique Westenberg mogen dan misschien al een tijd uit elkaar zijn, maar dat bekent niet dat ze elkaar helemaal niet meer zien. De twee hebben nog een zoontje samen en zien elkaar daardoor nog regelmatig. Toch wordt er af en toe gespeculeerd dat de Hazes-telg en Monique weer samen zijn op romantisch gebied… André’s moeder Rachel reageert.

Breuk

André wordt regelmatig gespot op de Instagram van Monique, waardoor sommige volgers zich zijn gaan afvragen hoe het nou precies zit tussen de twee. Zijn ze weer samen? Rachel schept duidelijkheid over de liefdessituatie van haar zoon. “Ik heb met André na hun breuk uiteraard gesprekken over zijn relatie met Monique gehad”, vertelt Rachel aan weekblad Story. “En ik heb hem laten weten dat ik achter elke beslissing van hem zal staan.”

Geruchten

Rachel laat weten dat ze niet denkt dat Monique en André weer samenkomen. “Als het zijn beslissing zou zijn om naar Monique terug te gaan, heeft hij mijn zegen”, gaat ze verder. “Maar ik heb niet het gevoel dat ze weer bij elkaar komen.”

Ook benadrukt Rachel dat de geruchten dat André bij Monique zou slapen niet kloppen. “Hij blijft daar in ieder geval niet slapen. Op de dagen dat André zijn zoontje ziet, haalt hij hem op van school en blijft totdat hij naar bed gaat. Daarna komt hij naar mijn huis en de volgende dag gaat hij opnieuw naar Berkel en Rodenrijs”, legt Rachel uit. Duidelijk!

Lees ook: Rachel Hazes over band tussen zoon André en stiefvader Klaas Otto

Bron: Shownieuws, Story | Beeld: Brunopress