Rachel Hazes wenst verzoening André en Roxeanne voor vijftigste verjaardag

Rachel, André, Roxeanne Hazes

Rachel doet haar best om haar kinderen te herenigen

Zus Roxeanne Hazes en broer André Hazes hebben al zo’n twee jaar geen contact met elkaar. Tot groot verdriet van hun moeder. Rachel had een lange tijd ook geen contact met André, maar legde het enige tijd geleden weer bij met haar zoon. In maart ziet Rachel Sarah en hoopt ze dat haar kinderen zich zullen verzoenen op haar vijftigste verjaardag.

Mooiste cadeau

In een interview met Story vertelt Rachel openhartig over haar verjaardagswens om haar kinderen te herenigen. “Mijn mooiste geschenk zou zijn als Roxeanne en André er dan samen zijn. Ik doe erg mijn best om ze weer samen te krijgen. Geloof me: ik doe niet anders.” Rachel praat vol lof over haar kinderen en denkt dat het wel weer goed komt tussen broer en zus. “Iedere moeder wil haar gezin toch bij elkaar hebben? Ik heb twee zulke leuke en fijne kinderen en heb er dan ook vertrouwen in dat ze elkaar weer zullen vinden.”

Hereniging

Tot voor kort had Rachel ook geen contact met haar zoon. De relatie van André met Monique zou daarvan de reden zijn. Naar verluidt konden Rachel en Monique elkaar niet luchten of zien. In 2017 kwam daar echter verandering in. Rachel en André vierden samen kerst, maar de hereniging was van korte duur. In oktober 2019 legden André en Rachel het weer bij en sindsdien is het contact tussen moeder en zoon erg goed.

Lees ook: Marco Borsato kampt met burn-out en legt werk voorlopig neer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Mario Nap Fotografie