Beschuit met muisjes! Radio-DJ Frank van der Lende wordt weer vader

‘Leve nieuw leven’

Prachtig nieuws voor radio-DJ Frank van der Lende en zijn verloofde Hanna: op Instagram delen zij dat ze in verwachting zijn van hun tweede kindje. 

Van drie naar vier

Op de Instagram-pagina van Frank van der Lende verschijnt vanochtend een foto van zijn gezinnetje, dat voor nu nog uit drie personen bestaat. “Dat was misschien wel de laatste vakantie met z’n drieën”, schrijft de Veronica-DJ bij de foto. “Want die prachtige, stralende en knappe vrouw die je hier ziet lopen draagt ons tweede kindje. En daar zijn we als gezin ontzettend blij mee! Leve nieuw leven.”

Reacties

Onder de foto wordt Frank overspoeld met felicitaties en andere lieve reacties. Onder andere radio-collega’s Saskia Weerstand en Michiel Veenstra feliciteren de DJ van harte met het mooie nieuws. “Happy de peppy!!?? zo blij voor jullie en Koos als grote broer”, schrijft een volger. “Gefeliciteerd saampjes. Op naar plezier met zijn vier?”, laat een ander weten.

Verloofd

Frank en Hanna verloofden zich in 2019. De trouwdatum was in 2020 gepland, maar door corona kon dat niet doorgaan. Het lijkt er dus op dat het koppel gaat trouwen in het bijzijn van hun twee kinderen. Hun eerste kindje, Koos, verwelkomden Frank en Hanna in juni vorig jaar. Hem hebben we al eerder voorbij zien komen op Instagram.

Koos mag nu dus gaan uitkijken naar de komst van zijn broertje of zusje. Namens Tips en Weetjes van harte gefeliciteerd!

 

Lees ook: Wow: zo lang zit je als finalist van Expeditie Robinson op het eiland

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @frankjvanderlende