Rafael van der Vaart was WOEST om deze reden… Wat vind jij hiervan?

Snap jij de actie van Rafael van der Vaart?

Rafael van de Vaart stormde donderdag woedend het veld af. De 34-jarige voetballer was kwaad, omdat hij maar liefst 90 minuten op de bank moest zitten en daardoor geen speeltijd kreeg. Het lukte FC Midtjylland, de club waar Rafael voor speelt, om zich te plaatsen voor de Europa League met een overwinning van 3-0. De voetballer reageerde echter niet echt heel sportief naar zijn teamgenoten toe.

Rafael had zijn hoofd totaal niet naar de overwinning staan en besloot deze dan ook niet te vieren met zijn teamgenoten en de vele supporters. Na de wedstrijd liep hij daarom linea recta naar de kleedkamer toe. Trainer Jess Thorup vond dat Rafael de overwinning met zijn teamgenoten had moeten vieren. “Iedereen maakt deel uit van dit succes. Hier is niemand groter dan de ploeg, Rafael ook niet. Ik had graag gezien dat hij dit samen met de anderen vierde, maar dat deed hij niet”, licht hij toe aan TV3+. 

Thorup vond deze reactie abnormaal en vertelt dat hij Rafael daarom binnenkort op het matje roept. “Dit is niet de manier waarop het hoort te gaan. Natuurlijk, sterspelers gedragen zich soms wat anders, maar dat betekent niet dat ik het daarom zomaar accepteer. Nu is het vakantie, daarna ga ik met hem praten”, sluit de trainer af. Het is nog de vraag of dd 34-jarige ster mee zal voetballen. De sterspeler kon dit seizoen niet aan de hoge verwachtingen voldoen en kwam slechts sporadisch in actie vanwege zijn blessure. Het contract dat de voetballer heeft, loopt nog tot juni 2018.

Bron: Shownieuws, Telegraaf | Beeld: Videostill