Familie Ragas gaat terug in de tijd: kijkers ergeren zich rot aan ‘enthousiasme’ van Tooske

Tooske Ragas

De kijkers waren wat minder enthousiast dan Tooske…

Gisteravond was de tweede aflevering van ‘Groeten uit 19xx’ op RTL4 te zien. Vorige week waren het de Frogertjes en deze week was het de beurt aan de familie Ragas. Tooske, Bastiaan en hun vier kinderen gingen terug naar het jaar 1984. Tooske was in dit jaar 10 jaar en Bastiaan 12 jaar oud. Ze waren weer even terug in de tijd en dat zorgde voor veel herkenning. Echter, waren niet alle kijkers zo positief over de aflevering.

En dat had voornamelijk te maken met Tooske haar ‘enthousiasme’ tijdens het terugzien van meerdere items uit het jaar 1984.

Tv-programma
In het programma keren bekende Nederlanders terug naar het jaar waarin zij zelf een jaar of 12 oud waren. Een heel weekend lang leven ze alsof het weer echt even dit jaartal is. Dat zorgt natuurlijk voor de nodige vermakelijke beelden. Niet alleen het huis waar ze in verblijven met bijpassend interieur, maar ook de kleding wordt geheel aangepast aan het jaartal.

Hysterisch
Toen Tooske eenmaal het huis betrad en alle spullen uit het jaar 1984 zag reageerde ze nogal… hysterisch. Met enorme uitbundigheid pakte ze alles vast wat voor haar herkenbaar was. Zelfs de kinderen viel het op dat hun moeder misschien iets té enthousiast reageerde. Zo reageerde hun oudste zoon: “Ik denk dat ik namens ons alle vier kan spreken dat we het nogal merkwaardige reacties vonden. Het was heel hysterisch.”

Bekijk een gedeelte van de aflevering ‘Groeten uit 19XX’ hier:

En de reacties op het internet liegen er niet om:

Bekijk de hele aflevering van Groeten uit 19xx hier.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: videostill, RTL XL