Rapper Broerderliefde ‘meerdere keren in rug gestoken’ in Rotterdam

Broederliefde

Een ruzie zou volledig geëscaleerd zijn

Een van de leden van de rapgroep Broederliefde is meerdere malen in zijn rug gestoken. Dit melden bronnen bij de politie aan NOS. Dit zou zijn gebeurd bij een ruzie in een parkeergarage op de Kruiskade in Rotterdam.

De ruzie
Vanochtend liep een ruzie nabij een uitgaansgelegenheid volledig uit de hand. De onenigheid zette zich om 5:00u voort in een de parkeergarage met een steekpartij als gevolg. Een 22-jarige man werd maar liefst vijf keer in zijn rug gestoken. De hulpdiensten waren snel aanwezig en brachten het slachtoffer naar het ziekenhuis. Hoe het nu met hem gaat is onbekend. De politie heeft getuigen verhoord en sporen veilig gesteld. Vooralsnog zijn er geen verdachten aangehouden.

Broederliefde
Bronnen bij de politie melden aan NOS dat het slachtoffer een van de rappers van Broederliefde is. Echter weerspreekt het management van de groep dit. Zij ontkennen betrokkenheid van een van de rappers bij de ruzie en lazen dan ook met verbazing de berichtgeving van NOS. Geen van de vijf rappers van de groep heeft nog gereageerd op de berichten op social media.

UPDATE
De heren hebben nu ook zelf op de berichten gereageerd. De berichtgeving over het incident blijkt niet te kloppen. Via Facebook willen de heren duidelijkheid geven aan hun volgers.

Wil je dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Shownieuws, AD, NOS | Beeld: Hollandse Hoogte