Real life Rapunzel: je verwacht nooit hoe lang het haar van deze vrouw en haar dochters is

De dames hebben al heel wat prijzen gewonnen met hun lange haar

Als je het over een vrouw en haar haar hebt, wordt al snel besproken of ze nu liever voor een korte coupe gaat of liever lange lokken heeft. De 43-jarige Tere Lynn Svetlecich Russel gaat vol overtuiging voor lange lokken. Sterker nog, ze lijkt wel een real life Rapunzel!

Er zullen maandelijks wel heel wat flessen conditioner worden gebruikt.

Lang haar

Tere Lynn Svetlecich Russel en haar dochters zullen wel heel wat bekijks hebben als ze over straat lopen. Als je hun haar combineert, bereiken de vier dames een lengte van meer dan vier meter! De dochter hebben nog wel een lange inhaalslag te maken wat hun moeders haar betreft. Het haar van Tere Lynn was maar liefst 185 centimeter lang op haar hoogtepunt. 

Haar wassen

De meeste mensen denken er niet echt bij na wanneer ze onder de douche hun haar wassen, maar voor Tere Lynn is dat wel een ander verhaal. Het haar van haar dochters is nog ‘kort genoeg’ om het onder de douche te kunnen wassen, maar Tere Lynn kan dit niet. Aan Barcroft TV vertelt ze dat ze dit een paar jaar geleden probeerde, maar dat ging behoorlijk mis. “Mijn haar werd zo zwaar van al het water dat ik in de douche ben gevallen.” Wanneer ze haar haar wast, moet ze op de grond knielen om ervoor te zorgen dat het gewicht haar niet vloert.

Prijzen

De dames zijn gek op hun lange haren en weten er zelfs prijzen mee in de wacht te slepen. Menig ‘Langste haar wedstrijd’ wordt door de vrouwen afgestruind en ze gaan vaak naar huis met de hoofdprijs. Om hun lange haar mooi te houden, gaan er wel heel wat flessen conditioner doorheen. Zo vertelt Tere Lynn dat ze allemaal een kwart fles conditioner gebruiken om hun lokken zacht en kambaar te krijgen.

Niet handig

Het lange haar van Tere Lynn en haar dochters Callan, Cendalyn en Chesney is zeker een eyecatcher, maar erg handig is het niet. “Zulk soort haar hebben zorgt er wel voor dat ik over bepaalde dingen goed moet nadenken”, geeft ze toe. “Soms komt het tussen de autodeur terecht of in de stofzuiger en de kinderen staan er ook weleens op.”

Lees ook: Herken jij dode puntjes wel? Zó check je of je lokken nog gezond zijn!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: YouTube Barcroft TV | Beeld: Videostill Barcroft TV