Rara, wie is dit: herken jij de bekende presentator op deze ondeugende jeugdfoto?

Als je goed kijkt zie je het aan zijn ogen…

Mensen kunnen flink veranderen als ze ouder worden, zo ook bekende Nederlanders! Een bekende presentator deelde een foto van hemzelf als kleine jongen en wij herkennen hem bijna niet. Maar als je heel goed kijkt, zie je het aan de blik in zijn ogen! 

Hij is zo veranderd!

Sproeten
Op de Instagram-foto is een lachende Johnny de Mol te zien met een stel sproeten op z’n neus. Hij schrijft er de tekst ‘braafste jongetje van de klas’ bij. Hij ziet er nu heel anders uit, maar een schatje lijkt hij zeker! Wij denken daar niet als enige zo over. Op Instagram stroomden de reacties binnen. Mensen noemen hem ‘schattig’, ‘een poepie’,  maar de meesten trekken de uitspraak ‘braafste jongetje van de klas’ wél in twijfel.

Havo
Wist jij trouwens dat Johnny op zijn 13e al een rockband oprichtte, genaamd Plain Habit? Daarnaast heeft hij alleen de Havo afgemaakt om vervolgens veel achter de schermen te werken bij televisieprogramma’s. In het jaar 2000 kwam hij ook op het scherm. Hij speelde Sylvester Koetsier in Neêrlands populairste soap Goede Tijden Slechte Tijden. Dat was zijn grote doorbraak, want daarna stroomden de rollen en presentatieklussen binnen. Ook privé gaat het goed met het neefje van Linda de Mol: zijn verloofde, Anouk van Schie, is zwanger. Nadat Johnny begin september al op zijn knieën gaat voor de liefde van zijn leven, wordt hun liefde nu bezegeld met de komst van hun eerste kindje samen.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Libelle | Beeld: Instagram