Dolgelukkige Raymond van Barneveld wil samenwonen met grote liefde Julia

Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld vertelt openhartig over zijn relatie met Julia

Dat darter Raymond van Barneveld (52) dolgelukkig is, straalt hij aan alle kant uit. Enige tijd geleden kwam de topdarter volop in de media vanwege zijn scheiding met zijn vrouw Silvia na een huwelijk van 25 jaar. Niet lang daarna werd hij gespot met een andere ‘geheimzinnige’ vrouw. Voor het eerst vertelt Raymond aan Shownieuws openhartig over zijn nieuwe vlam.

Raymond zit momenteel nog in de wolken dankzij zijn nieuwe liefde Julia.

Scheiding

Afgelopen maart ontplofte de media toen een stiekeme video uitlekte, waarop Raymond met een andere vrouw zoenend te zien was. Op het moment dat de video openbaar werd gemaakt, zat de darter nog volop in scheiding met zijn vrouw Silvia. Veel mensen spraken van ontrouw, maar Raymond liet zich niet kennen en ging vol voor zijn nieuwe liefde Julia.

Gevoel volgen

Raymond steekt zijn liefde voor Julia niet onder stoelen of banken en zegt dan ook in het interview met Shownieuws dat hij gek is op Julia. “We houden echt veel van elkaar en ik denk dat dat ook nog weleens gezegd mag worden. Het is natuurlijk nooit van tevoren gepland. Dingen lopen zoals ze moeten lopen. Het verdient niet altijd de schoonheidsprijs, maar ja, soms moet je je gevoel volgen”, aldus de 52-jarige darter.

Samenwonen

Momenteel is Raymond intens gelukkig met zijn nieuwe liefde. “Het is echt pure passie.” Ook vertelt de 52-jarige dat ze veel dingen gemeen hebben. “Reizen, lekker eten… we hebben nooit woordenwisselingen.” Het verliefde koppel denkt er momenteel al aan om samen te gaan wonen. “We zijn al wel plannen aan het maken, maar het is niet altijd even makkelijk, omdat ze al veertien jaar werkt bij Londen Metro. Ze is daar supervisor, heeft echt een hele goede baan, dus dat geef je ook niet zomaar op. Dan moet je natuurlijk wel 100 procent zeker weten dat je klaar bent voor elkaar en dat je echt die stap wil maken.”

Geen contact met kinderen

Met zijn kinderen en kleinkinderen heeft de darter nog geen contact en ze hebben zijn nieuwe liefde nog niet ontmoet. “Ik heb tegen de kinderen gezegd ‘vanaf het moment dat jullie daar klaar voor zijn, dan stel ik haar voor.’ En als dat een half jaar duurt of een jaar duurt, prima, ik ga daar geen druk op zetten.” Met zijn ex-vrouw Silvia heeft Raymond, ondanks alle ophef in de media, nog altijd contact. “Het zal voor haar wel allemaal niet meevallen, ik probeer haar te helpen waar ik kan. Uiteindelijk zal de scheiding er dit jaar of volgend jaar doorheen komen, maar het is niet zo dat ik haar aan haar lot overlaat. Zo zit ik niet in elkaar.”

Bekijk het hele interview met Shownieuws hieronder:

Lees ook: Gordon over opname afkickkliniek: ‘Ik weet dat dit de enige weg was voor mij’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill, YouTube