Realitysoap André Hazes gaat ondanks relatiebreuk gewoon door

realitysoap andre hazes

Ondanks verbreken relatie gaat de soap gewoon door

In september 2017 begon de realitysoap André Hazes: ik haal alles uit het leven waarin André Hazes Junior en zijn vrouw Monique op de voet gevolgd worden. Toen deze week het nieuws naar buiten werd gebracht dat de twee uit elkaar gaan, was het onzeker of de televisieserie wel doorgaat. 

Eerlijkheid duurt het langst.

Huidige seizoen

Op dit moment wordt het tweede seizoen van de realitysoap uitgezonden bij SBS 6. De camera’s zijn bij ieder moment van het drukke leven van André aanwezig, dus ook Monique en hun zoontje zijn veel in beeld. Nu de twee gaan scheiden ontstond er rumoer of de soap nu wel verdergaat. Vandaag is bevestigd dat de realitysoap gewoon door zal gaan.

Uitleg

Komende woensdag wordt aflevering 3 van de serie uitgezonden. Hierin zullen André en Monique uitleg geven over hun breuk. Ze willen graag openhartig zijn tegenover hun fans en uitleggen waarom ze uit elkaar gaan. De geplande vakantie gaat gewoon door, daar hopen ze ’tot rust te komen.’

Camera’s

De twee zullen wel denken, ‘the show must go on’, want de camera’s blijven de komende tijd gewoon draaien. Oók op vakantie in Mexico, waar ze claimen heen te gaan om rust te vinden. We zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen!

Lees ook: Bevestigd: André Hazes en Monique zetten definitief punt achter relatie

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill NU