Realitysoap Andy & Melisa keert terug op de buis

Het stel wil een bed en breakfast openen in Spanje

Oud-voetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa keren terug op de buis met een nieuwe realityserie. Op vrijdag 26 augustus om 20:30 uur, zendt SBS6 de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uit. Pak die popcorn er maar vast bij!

Bed and breakfast

In het nieuwe seizoen worden Andy en Melisa gevolgd tijdens hun nieuwe avontuur in Spanje, waar ze een huis hebben gekocht. Waar Melisa al tijden enthousiast was over de aankoop, had Andy er beduidend minder mee. Maar eenmaal in Spanje aangekomen is hij dolenthousiast. De twee willen namelijk het pand omtoveren in een bed and breakfast.

Verhuizen

Op dit moment zijn ze nog niet heel ver en staan alleen alle spullen uit Nederland in Spanje. Er moet nog van alles gekocht, verbouwd en geïnstalleerd worden. Aangezien Andy en Melisa het nooit meteen met elkaar eens zijn, is het vragen om drama. Maar wel hele leuke drama. Wij kunnen niet wachten!

YouTube-kanaal

Van der Meijde maakte vorig jaar zelf al een aantal afleveringen op zijn eigen YouTube-kanaal. Op dit kanaal is ook zijn beroemde format Bij Andy in de Auto te vinden, waarin bekende voetballers en BN’ers bij hem in de auto stappen voor een interview. De eerdere realityseries van Andy & Melisa waren zowel bij SBS te zien als via RTL.

Lees ook: Peter Gillis vertelt over zijn moeilijke jeugd, bedreigingen en realityserie

Bron: Shownieuws| Beeld: Brunopress