Dit is de echte reden achter de scheiding van MAFS-Thierry en Sanne

Woensdag werd bekend dat de twee uit elkaar zijn

Fans van Married at First Sight waren door het dolle heen toen Thierry en Sanne dinsdagavond in de laatste aflevering aankondigden getrouwd te willen blijven. Die euforie was van korte duur, want woensdag werd al bekend dat de twee helaas niet meer samen zijn. Dit tot grote verbazing van kijkers, want Thierry en Sanne leken dolverliefd op elkaar. Wat is precies de reden van de breuk? Aan het AD vertelt Thierry hoe de vork in de steel zit.

Reden breuk

Het gelukkige einde waar we stiekem allemaal op hadden gehoopt, is geen werkelijkheid geworden voor Thierry en Sanne. Toen woensdag bekend werd dat de twee gaan scheiden, luidde de verklaring: “We passen toch niet zo goed bij elkaar.” Dat is echter niet honderd procent de waarheid. Aan het AD vertelt Thierry nu wat de daadwerkelijke reden is achter hun breuk.

Snelheid relatie

“Toen we elkaar zagen zonder camera”s, werd Sanne een ander persoon”, begint Thierry zijn verhaal. “Ze zocht veel bevestiging en liet het initiatief vaak bij mij liggen. Terwijl ik het fijn vind dat iemand stevig in haar schoenen staat en zelf ook eens initiatief neemt. Ook had ze een andere kijk op de snelheid van onze relatie. Ze wilde sneller dan ik. Ik wilde ook wel kinderen enzo, maar je zult elkaar eerst beter moeten leren kennen.”

Ja-woord en keuzemoment

Na hun trouwdag vlogen Thierry en Sanne naar Italië voor hun huwelijksreis. Dat was een groot succes, evenals hun samenwoonfase. Dat ze er zo dolgelukkig uitzien in de slotaflevering, heeft volgens Thierry te maken met het feit dat het keuzemoment vrij snel volgde na het ja-woord. Pas toen de camera’s uit waren en de crew verdween, verdwenen bij Thierry ook de kriebels en realiseerde hij zich dat hij wilde scheiden.

Ook op Instagram geeft Thierry meer uitleg over de situatie:

Lees ook: MAFS-Robin heeft alweer een nieuwe liefde en zo ziet ze eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill