Is het sprookje over? ‘André Hazes en Monique uit elkaar’

André Hazes en Monique

Is de relatie tussen André en Monique dan toch over?

Het sprookje tussen André Hazes en Monique lijkt nu toch echt over te zijn. Bronnen vertellen dat de twee al een maand apart van elkaar wonen en toen de twee na het concert van Holland Zingt Hazes allebei een andere kant op gingen, leken ze het zelf te bevestigen. Zou het dan toch? 

De twee lijken op Instagram nog steeds in het sprookje te leven.

Niet meer praten

Een aantal bronnen vertellen aan De Telegraaf dat André inderdaad het liefdesnest heeft verlaten om bij zijn neef in te trekken. Dit zou al bijna een maand zo zijn en de twee zouden zelfs al sinds begin april niet meer praten. Ze zouden besloten hebben om verder te gaan als vrienden van elkaar en ouders voor kleine Dré.

Soap

De twee zouden het nieuws nog niet naar buiten willen brengen door een heel goed lopende commercial van een energiebedrijf. Daar lijken ze heel gelukkig. André zelf ontkent of bevestigd het nieuws niet. Hij vertelt aan de krant dat hij ‘even geen interviews’ wil doen en dat ‘alles in de soap komt’. Het stel heeft nog een vakantie op stapel staan naar Mexico, maar of dat nog door zal gaan… We zullen het moeten afwachten.

Lees ook: Moedige brandweervrouw redt hertje uit vlammenzee

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De Telegraaf | Beeld: Edwin Janssen, Hollandse Hoogte