Relaties met mensen uit DEZE beroepen stranden vaker dan niet… Staat jouw beroep erbij?

1 juni terras

Relaties met deze 15 beroepen kun je beter laten!

Even flirten met die leuke barman of even zwijmelen bij het horen van de stem van de helpdeskmedewerker? Volgens Amerikaanse onderzoek kan je het daar beter bij laten. Een relatie met iemand binnen deze beroepsgroepen zou sneller stranden dan bij andere beroepen…

Vreemdgaan, liegen en ruzies zijn vaak redenen om een relatie of huwelijk te verbreken, maar wist jij eigenlijk wel dat het beroep van je partner ook veel invloed heeft op je relatie? Door de Radford Universiteit in Amerika is de impact van 500 banen op relaties onderzocht.

 

Dansers en choreografen
Dansers en choreografen zijn het moeilijkst in een relatie. Ze reizen veel en hebben geen stabiele werktijden. De kans dat een huwelijk of relatie met een danser of choreograaf strandt is 43,1 procent. Een beroep zoals schoonmaker, met veel stabielere werktijden, heeft dan ook een lager faalpercentage. Gemiddeld strandt een relatie of huwelijk binnen deze beroepsgroep 26,4 procent van de keren. Benieuwd of het beroep van jouw grote liefde in de lijst staat? En bij welke beroepsgroep je het hoogste slagingspercentage hebt? Kijk dan snel op de volgende pagina.


Pagina 1/2