Remon Bruinsma (19) is al een week lang vermist

Remon

De telefoon van Remon is wel gevonden

Remon is gisteren 19 jaar oud geworden, maar hij was niet thuis om de kaarsjes uit te blazen. Ruim een week geleden werd Remon als vermist opgegeven nadat hij niet terug kwam na een avondje stappen in het centrum van Leeuwarden. Elk spoor ontbreekt en de politie en ouders zijn radeloos. Toch geven ze niet op en hopen ze dat Remon weer thuis komt. 

De telefoon van de 19-jarige is wel gevonden.

Grachten
Op dit moment wordt met alle scenario’s rekening gehouden. De politie dacht dat hij misschien in de grachten was gevallen, maar zoekacties leveren niks op. “In de grachten zijn we nu overal geweest”, vertelt een woordvoerder van de politie. De afgelopen dagen is er ook met man en macht gezocht door middel van speurhonden, vrijwilligers en duikers. Ook dat levert tot op heden nog niks op.

Telefoon gevonden
Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is in de nacht van 30 september. ‘s Nachts werd de tiener geweigerd bij een horecagelegenheid, omdat hij te dronken zou zijn. Hij is tussen 01:30 uur en 3:00 uur gespot op een trap. Hij zat daar met open jas. Rond 4 uur werd er gebeld naar de telefoon van Remon, maar dat gesprek werd weggedrukt. De telefoon wordt een dag later gevonden, maar de jongen is nog steeds spoorloos. “Het klinkt misschien gek, maar nu alle zoektochten in het water tot zover niks hebben opgeleverd, houden wij hoop”, vertellen Remons ouders.

Weet je meer? Aarzel dan niet om de politie te bellen.

Bron: Metro | Beeld: Facebook