René Froger openhartig over vreemdgaan: ‘Waar ben ik nou mee bezig’

René vertelt dat hij ooit een keer de mist is ingegaan

Natasja en René Froger zijn al zo’n dertig jaar getrouwd. Ondanks dat de twee nog altijd van elkaar houden, is er ook een periode geweest dat het wat minder ging. Sterker nog, zowel Nastasja als René zijn toen vreemdgegaan. René vertelt openhartig over die periode aan Vriendin.

Andere prioriteiten

Het huwelijk van René en Natasja is niet altijd even sterk geweest. De zanger vertelt namelijk dat ze elkaar in de jaren negentig ‘even kwijtgeraakt zijn’. “Onze prioriteiten lagen op een ander vlak. Ik kan er een lang verhaal van maken, maar het komt erop neer dat ík vooral met mijn werk bezig was en Natas meer met de kinderen. Dat liep niet zo lekker”, legt René uit. “Laat ik het zo zeggen: we zijn allebei weleens een avondje op stap geweest. Dan breng ik het netjes.”

Wakker geschud

Ondanks dat het dus even niet zo lekker liep tussen de Frogers, kwam het stel uiteindelijk toch weer bij elkaar. “Later kom je erachter dat je elkaar vreselijk nodig hebt en mist. Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt: wacht even, ik heb een gezin. Waar ben ik nou mee bezig?”, vervolgt de zanger. “Ik wil niet pretenderen dat vreemdgaan je relatie redt. Maar als ik eerlijk ben: wij moesten wel wakker geschud worden. En als je iemand in een crisis niet mist, is het ook duidelijk.” René eindigt met een belangrijke boodschap: “Liefde is een werkwoord. Misschien cliché, maar ontzettend waar.” Duidelijk!

Lees ook: Natasja Froger wordt in ziekenhuis herinnerd aan nare periode

Bron: Story | Beeld: Brunopress