René Froger over Gordon na biografie: ‘Ik wil hem nooit meer spreken!

René Froger wil Gordon nooit meer bij De Toppers

De Toppers bestaan dit jaar 15 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Ter ere van dit jubileum geeft René Froger een interview aan weekblad Story. Hij vertelt dat ze vuurwerk willen en alles nog uitbundiger willen aanpakken. Op de vraag of ook ex-Topper Gordon weer van de partij zal zijn is René heel duidelijk: ‘Nee! Ik wil hem er niet bij!’

Daar is geen woord Spaans bij.

Alcoholprobleem

Dat René en Gordon al een tijdje niet als vrienden met elkaar omgaan, wisten we eigenlijk al. Gordon was in zijn biografie alles behalve aardig over René. Zo zou de zanger last hebben van een alcoholprobleem. De vriendschappelijk relatie (of eigenlijk het gebrek daaraan) bereikte toen een historisch dieptepunt. Gordon schreef dat hij en René elkaar de hersens wel in kunnen slaan, maar dat is onzin, aldus René.

‘Nee!’

Ze willen elkaar misschien niet de hersen in slaan, maar vrienden zullen ze nooit meer worden. René wil Gordon absoluut niet meer bij De Toppers hebben. “Nee hij komt niet meer bij De Toppers. Ik heb hem niet meer gesproken en nee, ik wil hem ook nooit meer spreken.”

Podium

René zelf weet ook nog niet hoe lang hij nog een zingend lid blijft bij De Toppers. Zolang hij fit is en het leuk vind, zal hij op het podium blijven staan. “Ik kan me voorstellen dat er een dag komt dat ik me alleen nog achter de schermen bemoei met De Toppers en dus niet meer op het podium sta”, aldus René. Wanneer dat zal zijn, weet hij alleen zelf ook nog niet. Tot die tijd kunnen we dus wel genieten van De Toppers met René, maar absoluut niet met Gordon.

Lees ook: Koos Alberts ontwaakt uit kunstmatige coma

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: fotomontage, videostill RTL, videostill FaceCulture