Renée Fokker uit WIDM in het gips na zware aanrijding

renée widm

‘Mooi klote’, aldus de WIDM-deelneemster

Renée Fokker is tot dusver heelhuids uit Wie is de Mol? gekomen, maar op de weg is ze helaas minder fortuinlijk geweest. De actrice is namelijk gewond geraakt bij een aanrijding. Niet alleen heeft ze de nodige schaafwonden opgelopen, ook heeft ze haar hand gebroken en de ander gekneusd. 

Zwaargehavend

“Idioten op de weg. Aangereden, hand gebroken. Mooi klote”, schrijft Renée in haar Instagram Stories bij een reeks foto’s van haar letsel. Ook haar gezicht is er niet schramvrij van af gekomen. Ze heeft een fikse snee in haar neus en ook haar lip is zwaargehavend. Binnen no time stroomt haar inbox vol met beterschapswensen. “Dank mensen, voor al jullie lieve berichtjes. Heb een behoorlijke klap gemaakt. Maar still alive en een soort van kicking!“, schrijft de actrice vervolgens in haar verhaal.

Ziekenbezoek

Niet alleen van haar volgers, maar ook van haar mede-WIDM-kandidaten krijgt ze steun. Joshua Nolet en Splinter Chabot kwamen bij Renée op ziekenbezoek voor wat ‘1,5-metermantelverzorging’. Daar hoort natuurlijk kerstverlichting, ballonnen, chocolade én een fles wijn bij. En uiteraard een gezellig kiekje.

Lees ook: Het verhaal achter het bijzondere kapsel van Nathan Rutjes

Bron: Instagram Renée Fokker | Beeld: Videostill WIDM?