Zien: Renée Zellweger ziet er totaal onherkenbaar uit!

Renée Zellweger

Wij kennen haar amper terug

Renée Zellweger kennen we bijna allemaal als de lieve en ietwat onhandige Bridget Jones. De rol van Bridget Jones is echter niet de enige die de actrice feilloos vertolkt. Ook voor andere personages draait ze haar hand niet om. Sterker nog: Renée onderging een flinke make-over voor een nieuwe rol.

Ken jij haar terug?

Transformatie

Renée Zellweger zal binnenkort te zien zijn in een film over Judy Garland. Hiervoor moest de 48-jarige een ware transformatie ondergaan. Haar blonde lokken werden verruild voor een kort donkerkleurig koppie. We moeten zeggen dat het haar prima staat, maar het geeft haar wel een totaal andere uitstraling. 

Film

Deze week werden de eerste beelden van de film ‘Judy’ vrijgegeven. Het gaat om een biografie rondom de showbizz legende Judy Garland. Renée Zellweger kruipt in de rol van de zangeres en het verhaal gaat over waargebeurde verhalen van haar laatste uitverkochte concerten in Londen.

Roem

Judy Garland werd geboren als Frances Ethel Gumm. In 1939 bemachtigde ze de rol als Dorothy Gale in de bekende film The Wizard of Oz. Judy won met haar vertolking een Academy Award.

 

Lees ook: Zo ziet Betty Rizzo uit Grease er nu uit en ze is onherkenbaar

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Beau Monde | Beeld: Videostill