Rennen en vangen: konijnen van Wendy van Dijk ontsnapt

Vonden de konijnen hun nieuwe konijnenhok dan niet zo leuk?

Dit weekend was voor Wendy van Dijk en haar gezin anders dan normaal. Hoewel de meesten genoten van het heerlijke weer, werkte Wendy zich in het zweet. Wat er precies aan de hand was? Konijnen Snoepy en Lucky waren ontsnapt en Wendy moest toch wel een flink sprintje trekken om de twee flaporen te pakken te krijgen.

Gelukkig wist Wendy de twee ontsnapte dieren van haar kinderen weer te vangen. Lucky en Snoepy hupsen weer veilig en wel rond in hun konijnenhok. Of moeten we konijnenvilla zeggen? De twee konijnen hadden een wel erg mooi konijnenhok tot hun beschikking, maar de twee wisten toch te ontsnappen. En dat gebeurde natuurlijk net op zo’n moment waarop het niet uitkwam.

Konijnen vangen
Op Instagram laat Wendy weten dat ze snel naar huis scheurde na een belletje van haar buurvouw. “Je konijnen lopen los!” aldus de buurvrouw tegen de presentatrice. Wat Wendy deed? Ze ging meteen naar huis waar de twee los rondhupsten en met de heerlijke temperaturen van gisteren kon ze achter de twee knaagdieren aanrennen.

Wendy is na het vangincident kapot. Hopelijk blijven de twee nu lekker in hun hokje zitten. Vorige maand spendeerden Wendy en haar dochter Lizzy drie dagen aan het bouwen van de villa voor de twee konijnen. 

Bron: Shownieuws. Instagram. Beeld: Instagram Wendy van Dijk, videostill