Dít is het resultaat van de selfie die het koningspaar maakte

Wat een prachtige foto!

Tijdens de Olympische Spelen waren de ogen niet alleen op de atleten, maar ook op het koningspaar gericht. Vooral toen de koning en koningin een selfie maakten op de tribune van de spelen was iedereen enorm benieuwd wat het resultaat daarvan zou zijn. 

En vlak na de Olympische Spelen deelde het koningspaar de veelbesproken selfie.

Selfie

Het koningspaar deelde het resultaat van de selfie die ze maakten terwijl ze op de tribune zaten om de Nederlandse atleten aan te moedigen en te bewonderen op Instagram. Onder de foto schreven de trotse koning en koningin: “Wat een geweldige prestatie van ons #TeamNL! We zijn trots op alle deelnemers en kijken er naar uit de medaillewinnaars te ontvangen op Paleis Noordeinde” – WA en Máxima”. Het is niet de eerste keer dat het koningspaar een foto deelt van hun tijd in Zuid-Korea.

Sneakers

Al eerder postte het koningspaar een foto in het Koreaanse Pyeongchang. Op de foto verscheen Máxima in een hippe, nette outfit met de traditionele oranje jas, een prachtig broekpak met een frisse witte blouse en hippe, witte sneakers van het merk FILA. En het moet gezegd worden: ze ziet er fantastisch uit!

Lees ook: Dít is hoe koningin Máxima eruit ziet zonder make-up, nog steeds prachtig!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: LINDAnieuws | Beeld: videostill NOS