Reünie Boer Zoekt Vrouw aanstaande zondag op ander tijdstip te zien

Boer Zoekt Vrouw

Boer Zoekt Vrouw-fans, opgelet!

Aanstaande zondag staat de reünie van Boer Zoekt Vrouw op de agenda. Maar die is niet op het gebruikelijke tijdstip te zien. We zullen dus nog iets meer geduld moeten hebben voordat we weten welke stellen nog bij elkaar zijn. 

Ander tijdstip

Schrik niet als je aanstaande zondag om 20.25 uur de televisie aanzet en geen Boer Zoekt Vrouw op je beeldscherm ziet. De langverwachte reünie is gewoon te zien, alleen iets later dan je gewend bent. Aanstaande zondag is de slotdag van de Eredivisie, waardoor er extra veel (en lang) voetbal op televisie is. Daardoor is Boer Zoekt Vrouw vanaf 20.56 uur te zien, gewoon bij KRO-NCRV op NPO1. We moeten alleen een half uurtje extra geduld hebben dus.

Reünie

Vorige week was te zien dat alle koppels op citytrip gingen. Ruim 2,8 miljoen mensen zaten voor de buis om te zien hoe het de boeren verging met hun prille liefdes. Helaas liep het echter niet voor elk kersvers stel even soepel. Onder meer Rob en Wendy maken de tongen los. Vol overtuiging koos boer Rob voor Wendy – die overtuiging was alleen niet meteen wederzijds. Want hoewel Rob al stapelverliefd is, heeft Wendy nog geen gevoelens voor haar boer. Gelukkig zijn er ook koppels waarbij het wél goed gaat, zoals bij boer Evert en zijn Maud. Het zijn enorme tegenpolen, maar dat lijkt in dit geval juist erg goed te werken. Dankzij Maud stelt de stille Evert zich namelijk steeds meer open

Wij zijn dan ook ontzettend benieuwd of Evert en Maud, Jouke en Karlijn, Janine en Sander, Hans en Annette en Rob en Wendy nog samen zijn, of dat een liefdesrelatie er tóch niet in zat.

Lees ook: Boer Zoekt Vrouw-kijkers over Rob: ‘Laat die meid met rust, ze wil niet’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: KRO-NCRV (Linelle Deunk)