Riejanne heeft een relatie met twee mannen: “Doordeweeks slaap ik bij Bas, in het weekend bij Ad”

Riejanne, Bas en Ad leven in harmonie samen

Waar de meeste mensen een relatie met één persoon al genoeg werk vinden, hebben sommige mensen juist niet genoeg aan één partner. Zo ook Riejanne, die een relatie heeft met twee mannen en ook met beide heren samenwoont.

Al 12 jaar lang is ze samen met Bas en zes jaar geleden kregen ze Ad ‘erbij’. Riejanne en Bas kennen Ad van de swingersclub, zo vertelt de blondine aan Editie NL. Ad was daar alleen, Riejanne en Bas als stelletje. Al snel groeiden ze naar elkaar toe en dit leidde uiteindelijk tot hun huidige omgang. Toen Ad bij Bas en Riejanne in kwam wonen, woonden ze nog met hun kinderen samen in Den Bosch. “Toen zijn we op zoek gegaan naar een ander huis voor ons drieën.” Dat hebben ze uiteindelijk gevonden. Jaloers zijn Ad en Bas niet, dit is volgens haar te danken aan het feit dat het twee mannen zijn, die hebben niet zo snel de neiging om elkaar ‘af te troeven’.

Slapen
Slapen ze nu met elkaar in één bed? Nee, zo werkt het niet. Riejanne slaapt alleen met Bas of alleen met Ad. De mannen slapen zelf niet in hetzelfde bed. In de slaapkamer van Riejanne staan twee bedden. Doordeweeks slaapt zij met haar man Bas in het ene bed en in het weekend ligt ze bij Ad in het andere bed.

Omgeving
De omgeving reageert vanaf het begin goed op de relatie tussen de drie. Sterker nog, Riejanne is niet de eerste in de familie met een polygame relatie. “Die keken er dus niet van op. Mijn man Bas had vroeger ook een vriendin naast mij, dus we zijn er al aardig mee bekend.” Riejanne, Bas en Ad hebben geluk, want er wordt niet altijd goed gereageerd op polyamoreuze relaties. Riejanne vertelt dat er besloten Facebookgroepen zijn voor mensen die in een polyamoreuze relatie zitten. “De mensen daar kunnen het vaak niet openbaar maken, uit angst voor hun baan of familie.”

Genoeg
Is drie genoeg? Of is er nog ruimte voor een vierde? Riejanne ziet het wel zitten: “Als het aan mij ligt wel. Maar er moet wel echt een klik zijn tussen ons allemaal, dat is het allerbelangrijkste.”

Riejanne en haar mannen

Bron: RTL Nieuws | Beeld Facebook