Bizarre uitzending De Rijdende Rechter zorgt voor veel verbazing op social media

Kijker: ‘Dit rijtje typetjes kun je niet verzinnen’

De uitzending van De Rijdende Rechter zorgt voor veel ophef en verbazing op sociale media. De aflevering kan nu al de geschiedenisboeken in als de meest spraakmakende aflevering van het programma ooit. De burenruzie tussen de families Lebski en Zwiers liep hoog op tijdens de aflevering. 

De stellen vochten elkaar bijna de tent uit.

Camera
De spanningen tussen de buren Ron en Penny Lebski en Robert en Trudy Zwiers waren al merkbaar, maar toen Ron een camera plaatste om de beelden in zijn tuin te beschermen, brak de klomp. Robert en Trudy vinden dat die camera heel veel inbreuk maakt op hun privacy, omdat ze alles kunnen zien. Penny en Ron vinden op hun beurt dat ook zij geen privacy hebben door de veel te lage schutting van Robert en Trudy. De uitspraak van de rechter stelt hun beiden in het gelijk, maar de relatie tussen de buren komt nooit meer goed.

Transgender
Op sociale media gaat het flink tekeer over de burenruzie. In RTL Boulevard reageren Ron en Penny op alle commotie. “We hebben veel reacties gelezen, alleen de negatieve niet. Dat was heel pijnlijk. Over mijn vrouw en zo, ze kennen haar niet”, vertelt Ron over zijn vrouw, die transgender is. De reacties op sociale media zijn ook niet mals:

 

De camera is inmiddels verhangen, maar de schutting is nog niet aangepast. De hele aflevering vind je hier.

Lees ook: Dave twijfelt in All You Need Is Love over ontmoeting met internetliefde

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De Rijdende Rechter, Twitter, RTL Nieuws | Beeld: videostil De Rijdende Rechter