Zó rijk is presentator Jeroen Pauw écht en dat is niet het bedrag dat hij zelf noemde

Het is iets meer dan Jeroen Pauw zelf dacht

Open zijn over wat je bezit, is niet altijd makkelijk en als je bekende Nederlander bent wil iedereen maar al te graag weten wat je vermogen is. Jeroen Pauw deed hier voor het eerst uitspraken over op televisie, maar of hij wel het juiste getal noemde…

Pauw blijkt een stuk rijker te zijn dan hij aanvankelijk dacht!

Twee miljoen
In het programma 5 jaar later beweerde presentator Jeroen Pauw dat hij ongeveer twee miljoen euro bezit. Volgens website Bekendeburen klopt dit niet. Hij zou in werkelijkheid veel rijker zijn dan hij noemde. Zo is Pauw eigenaar van een eigen bedrijf, genaamd: Pief Paf Poed Holding B.V. en het eigen vermogen bedraagt eind 2016 respectievelijk 2,9 miljoen euro. Alleen dit bedrag ligt al hoger dan zijn eigen berekening en dat is nog niet alles. Naast het eigen vermogen heeft hij ook nog bijna 2,3 miljoen euro op de balans staan.

Overwaarde
Ook dit jaar had Pauw een financiële meevaller, toen hij zijn huis in Loosdrecht met meer dan een half miljoen euro winst verkocht. Hij bezit ook nog twee appartementen die allebei overwaarde hebben, dus al met al bezit Pauw toch iets meer dan hij zelf dacht. Zijn totale vermogen zou hiermee uitkomen op… 4,9 miljoen euro. Wel iets meer dan de twee miljoen die hij zelf noemde.

Lees ook: Dries Roelvink voelde geen vaderband met zijn dochter: ‘Ik was er helemaal niet aan toe’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Story | Beeld: videostill RTL