Rikki de Jong binnenkort weer te zien in GTST

Zal haar personage voor opschudding zorgen in Meerdijk?

Het viel trouwe fans zwaar toen destijds bekend werd dat Robin Martens, die de rol van Rikki de Jong speelde, de soap Goede Tijden, Slechte Tijden zou verlaten. Gelukkig lijkt het tij te keren: naar verluidt keert Rikki weer terug in de serie. 

Maandag 1 april zal Rikki weer te zien zijn in de serie.

Rikki de Jong

Het is nog even wachten voor fans tot ze Rikki weer zullen zien in GTST, zo meldt GTST Courant. De makers van het programma hebben het nieuws (vooralsnog) niet bevestigd, dus laten we hopen dat het niet om een 1 april-grap gaat. Destijds verliet Rikki de Jong Meerdijk om naar Rotterdam te verhuizen met haar kinderen Bram en Teddy en haar vriend Abel.

Serie

Eind 2017 was actrice Robin Martens, die de rol van Rikki vertolkte, voor het laatste te zien in de soap. Haar vertrek was niet geheel vrijwillig, liet de actrice destijds weten. Ze had zelf wel door willen gaan met het vertolken van de rol van Rikki, maar de makers wilden stoppen met de verhaallijn. We zijn heel erg benieuwd of Robin Martens Rikki weer zal spelen of dat een andere actrice de rol van Rikki op zich zal nemen. 

Lees ook: Wat een beauty! Zó ziet de echte dochter van GTST-stel ‘Ludo en Janine’ er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: GTST Courant | Beeld: Videostill