Rob Goossens leerde zijn vriendin kennen door couchsurfen: ‘Vonk sprong meteen over’

rob goossens

‘Veranika stuurde een heel lief berichtje waarin zoveel raakvlakken stonden’

RTL  Boulevard-deskundige Rob Goossens is al een tijdje samen met zijn vriendin Veranika. In een interview met Playboy vertelt de presentator hoe hij Veranika leerde kennen en of hij monogaam is in zijn relatie. 

Couchsurfen

Rob leerde Veranika een tijdje geleden kennen op een best bijzondere manier. Niet in de kroeg of op een datingapp, maar door couchsurfen. Hij legt uit wat dat precies inhoudt. “Ik ben op mijn 18de meteen aan het werk gegaan, dus ik heb de hele studententijd een beetje overgeslagen. Als je een fulltimebaan hebt, ga je niet meer tot diep in de nacht het café in. Ik was op zoek naar manieren om toch buiten mijn werk om nieuwe mensen te leren kennen, dus ik ben op een gegeven moment gaan couchsurfen. Dat houdt in dat je bij anderen mag slapen in ruil voor het openstellen van je eigen bank”, vertelt hij aan Playboy.

Raakvlakken

“Ik heb op die manier mensen van over de hele wereld op mijn bank gehad, wat ontzettend gezellig was. Eigenlijk had ik mezelf voorgenomen om vrouwen alleen met z’n tweeën te laten komen, omdat ik niet als een of andere pervert te boek wilde staan. Maar Veranika stuurde een heel lief berichtje waarin zoveel raakvlakken stonden dat we tot het moment dat ze kwam logeren al zijn gaan chatten. Toen ze voor mijn deur stond kenden we elkaar al best een beetje en sprong de vonk meteen over. Als ik nu terugkijk vond ik mezelf destijds niet zo’n catch, maar ik was wel breed geïnteresseerd. Dat vond ze leuk”, legt hij uit.

Monogaam

Of Rob monogaam is in zijn relatie? “Absoluut. Al moet ik bekennen dat ik lang niet heb beseft dat het best wel werk kan zijn om dat vol te houden. Want wie voelt zich niet gevleid als vrouwen die je toen je nog een geile puber was écht niet zagen staan zich bijna aanbieden?”, vertelt hij. “In eerste instantie was ik teleurgesteld in mezelf dat het me blijkbaar wat deed, maar toen dacht ik: als het makkelijk was geweest om monogaam te zijn, dan was het nooit een deugd geworden. Of dan hadden ze ademhalen ook wel een deugd gemaakt. Sinds ik dat besef, slaap ik een stuk beter.”

Lees ook: Roy Donders en vriendin Michelle krijgen eigen realityserie

Bron: Playboy, Fleur Baxmeier | Beeld: Brunopress