Rob Kemps reageert op kritiek van ‘grote voorbeeld’ Johan Derksen

Rob Kemps

Kemps zou Derksen graag willen betrekken in zijn nieuwe programma

Rob Kemps giert om de kritiek die zijn ‘grote voorbeeld’ Johan Derksen hem gaf op zijn eventuele nieuwe talkshow. Johan zei eerder in Vandaag Inside dat hij fan is van de Snollebollekes-zanger, maar dat hij geen ‘hoge verwachtingen’ heeft van zijn talkshow die in de maak zou zijn.

Lachen

In zijn podcast Groeten uit het Zuiden! laat Kemps zich uit over de opmerking van Derksen. “Johan is gewoon Johan. Als Ellie Lust of iemand anders aan de beurt is, lig ik helemaal onder de bank. Dus als je zelf aan de beurt bent, moet ik daar ook om lachen”, vertelt Rob.

Roofbouw

Derksen liet in zijn kritiek weten dat er ‘roofbouw’ op Kemps wordt gepleegd. “Ik wil hem best helpen, maar ik heb het format gezien. Dat wordt een hele grote tv-flop”, aldus Derksen. Roofbouw vindt de Snollebollekes-zanger wel meevallen. “Johan is ook nog eens mijn grote voorbeeld, want hij is 73, hij heeft een dagelijkse talkshow en ’s avonds rijdt hij naar Radio Veronica om daar een talkshow te doen”, laat Kemps in zijn podcast weten.

Nieuw programma

Eerder bevestigde Talpa dat er inderdaad een nieuw programma met Rob Kemps in de maak is. Kemps zelf kan hier nog niet veel over kwijt. “We zijn bezig bij Talpa om iets te maken, iets met mij, en inderdaad, ik zou daar heel graag Johan Derksen bij betrekken”, vertelt de Brabander. “Je kan van hem vinden wat je wilt, maar als er nu anno 2022 nog een televisiepersoonlijkheid is – of je het nou met hem eens bent of niet – dan is dat Johan Derksen.”

Ik Hou Van Holland

De komende tijd gaat Kemps zich focussen op Ik Hou Van Holland, dat hij gaat presenteren. Hij neemt de presentatie één jaar over van oorspronkelijk presentatrice Linda de Mol. Daarna kijkt hij verder naar de plannen voor zijn eigen programma. “Het is allemaal in ontwikkeling. Als een format nog in ontwikkeling is, dan is het moeilijk. Als ik er nu iets over zeg en later is dat niet zo, dan ben ik een eikel”, aldus Kemps.

Lees ook: Rob Kemps is de nieuwe presentator van Ik hou van Holland

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress