Robin Martens deelt eindelijk een foto van haar nieuwe liefde

Normaal gesproken deelt Robin Martens niet veel foto’s van haar nieuwe vriend

De 26-jarige Robin Martens is tot over haar oren verliefd en deelt dit graag met de wereld. Waar ze haar nieuwe liefde eerder nog een beetje geheim wilde houden, laat ze hem nu vol trots zien op haar Instagramkanaal. 

Nieuwe liefde

Robin Martens is smoorverliefd op de zes jaar jongere atleet Ryan Clarke. Eerder wilde ze haar liefde het liefste voor zichzelf houden. In tegenstelling tot haar eerdere vriend choreograaf Kenzo Alvares, met zie wel graag naar buiten trad. “Het was een keuze van mij en Kenzo om ons te laten zien, maar voor nu wil ik het zo houden,” liet Robin in het begin van haar relatie met Ryan weten. Toch heeft ze zich bedacht en deelt ze nu wel met enige regelmaat kiekjes van haar nieuwe liefde.

Nieuwe carrière

Robin is voornamelijk bekend van de soap Goede Tijden Slechte Tijden, waarin ze het personage Rikki de Jong speelde. Na zeven jaar moest ze vorig jaar december afscheid nemen van haar karakter. Dit was niet haar eigen beslissing, liet ze toen weten. Hoewel het vreemd was om na zo’n lange tijd haar rol in de soap aan de wilgen te hangen, heeft het haar wel heel veel goeds gebracht. Zo is ze nu jurylid in het RTL-programma Time to Dance en is ze actief op haar eigen YouTube-kanaal.

?

Een bericht gedeeld door Robin Martens (@robinmartensofficial) op

Wees positief. Stuur liefde. Heb plezier. Ga ervoor. Amen. ??

Een bericht gedeeld door Robin Martens (@robinmartensofficial) op

Lees ook: Familieleden van zangeres Sieneke opgepakt voor runnen van drugslab

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Instagram