Robin Martens voelt zich ‘sterker dan ooit’ na incident met politieagent

‘Ik leef nog. Sterker dan ooit.’

Het is een heftige periode voor voormalig GTST-actrice Robin Martens geweest, aangezien de brunette onlangs werd aangehouden voor het mishandelen van een politieagent. De media liet dit niet onopgemerkt voorbijgaan en vertoonde het filmpje waarop Robin Martens flink tekeerging tegen een politieagent meerdere malen op social media én televisie. Op de Instagrampagina van Robin bleef het echter opmerkelijk stil, maar onlangs bracht de actrice daar verandering in.

Robin Martens laat weten dat het goed met haar gaat.

Instagram

Robin deelt een selfie op haar Instagram. Onder de foto schrijft de actrice: ‘Pijn is er niet voor altijd. Ik leef nog, ik ben sterker dan ooit, ik hou van jullie.’ Op de foto is te zien dat de brunette zichzelf een hele andere look heeft aangemeten. De bruine lokken zijn nog aanwezig, maar haar pony maakt het geheel totaal anders.

Reacties

Naast de complimenten op het nieuwe kapsel van de actrice, krijgt Robin ook enorm veel lieve berichten. Veel van haar volgers laten weten dat ze er voor de actrice zijn, aangezien ze een zware periode achter de rug heeft. ‘Je bent mooi, je blijft mooi, je bent sterk, je blijft sterk, je hebt mooie ogen, je ogen blijven zo mooi als diamanten’, klinkt het in de reacties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Pain is not forever. Still alive. Stronger than ever. Love you ?

Een bericht gedeeld door Robin Martens ? (@robinmartensofficial) op

Mishandeling

Afgelopen oktober werd Robin Martens aangehouden tijdens een stapavond in Castricum. De actrice zou een agent meerdere keren in het gezicht hebben geslagen. Tot op de dag van vandaag ontkent de actrice dit, maar hier heeft het OM geen boodschap aan. De manager van Robin gaf destijds in RTL Boulevard aan dat Robin zich op 19 november moeten melden bij het OM.

Lees ook: Daar komt de bruid: Sylvie Meis kondigt verloving aan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill