Heb je die rode knop op het bureau van president Trump wel eens gezien? HIER is ‘ie voor…

rode knop Trump

Trump gebruikt de kleine rode knop regelmatig…

Als je de president van de Verenigde Staten bent dan heb je het natuurlijk behoorlijk voor het zeggen. Naast dat je de leider van het grootste en machtigste land ter wereld bent, heb je ook heel veel mensen in dienst die precies doen wat je zegt. Je moet er maar mee om kunnen gaan!

Donald Trump nam het ambt begin dit jaar over van Barack Obama en liet meteen één ding aanpassen toen hij achter het presidentiële bureau kwam te zitten. Op het bureau van de huidige president zit namelijk een rode knop, waarmee een medewerker van het Witte Huis wordt opgeroepen. Hoewel het niet bekend is waarvoor Obama deze knop gebruikte, gebruikt Trump de knop voor minder officiële dingen. Wanneer de president namelijk op de bekende knop drukt, staat er in no time een butler met een koude Coca Cola in de presidentskamer!

Raket
Dat de knop voor het lanceren van een raket is bedoeld, is volgens president Trump dan ook de grootste onzin. “Iedereen wordt altijd een beetje nerveus als ik op die knop druk”, vertelde de president al eerder. In feite is de knop dus veel minder spannend dan iedereen dacht en is het puur bedoeld om de behoefte van de president te vervullen. Want hé, je bent president of je bent het niet…

Bron: Beau Monde | Beeld: Business Insider