Roel van Velzen stelt nieuwe vriendin voor: ‘Intens gelukkig met alle liefde’

Roel van Velzen vriendin

De zanger vertelt openhartig over zijn nieuwe relatie

Het liefdesgeluk lacht Roel van Velzen weer toe. De zanger is dolverliefd en dit mag de hele wereld weten. Roel deelde gisteren voor het eerst een foto van de twee samen op Instagram en de vonken spatten er vanaf.

Lieve spetter

“Intens gelukkig met deze lieve spetter”, schrijft Roel bij de foto. Zijn nieuwe vriendin Basja werkt sinds 2013 bij het tv-programma The Voice, waar zij aanstormende talenten ontdekt, coacht en begeleidt. Roel laat op Instagram weten dat Basja en zijn ex-vrouw – met wie hij twee kinderen heeft – goed door een deur kunnen en dat beschouwt hij niet als vanzelfsprekend. “Heel dankbaar voor hoe de moeder van mijn kinderen en Basja elkaar een plek gunnen in deze extended family”, sluit hij de caption bij zijn foto af.

Weer aan het daten

Roel maakte er geen geheim van dat hij voorzichtig de datingwereld weer ontdekte, zo vertelde hij in februari in De Ochtendshow met Frank Dane dat hij het heel gezellig met iemand heeft. Meer onthulde de zanger er destijds niet over. Tot nu. Aan Shownieuws vertelt de zanger stralend over zijn nieuwe liefde en hoe het voor hem was om met iemand samen te zijn tijdens de coronacrisis.

Relatie opbouwen

“Ik was in de gelukkige positie dat ik niet alleen was in coronatijd”, vertelt de 42-jarige. “Dat is heel erg fijn als je dat samen met iemand kan beleven. (…) Normaal gesproken, als je elkaar net kent en je bent een relatie aan het opbouwen, en je bent aan het ontdekken hoe dat allemaal zit, dan heb je ook je werk erbij, je sociale verplichtingen die je jezelf oplegt. Je hebt duizenden dingen die je moet doen. En nu was er eigenlijk niet zoveel. We hadden echt tijd voor elkaar, dus dat was een groot geschenk.”

Scheiding

Roel en zijn vrouw Marloes maakten vorig jaar in april bekend een punt te zetten achter hun 8-jarige huwelijk. Het koppel was twintig jaar samen en besloot in goed overleg uit elkaar te gaan. “We zijn er de afgelopen tijd achter gekomen dat we als goede vrienden gelukkiger zijn dan als geliefden”, verklaarde Roel destijds.

Lees ook: Katja Schuurman stopte voor zwangerschap met medicatie bipolaire stoornis: ‘Dat ging niet goed’

Bron: Instagram, Shownieuws | Beeld: ANP, Bas Czerwinski