Rogier reageert op breuk Gordon: K.B was nog niet uit de kast

Rogier noemt het voorval ‘mega-vervelend’

Deze week werd duidelijk dat Gordon zijn  (ex-)vriend hem voor de rechter sleept voor stalking, smaad en laster. De twee hadden een korte relatie die op sociale media maar een dag duurde. Rogier van der Linden, finalist van Gordon gaat trouwen… maar met wie?, neemt het op voor Gordon en zijn hartzeer. 

Gordon zou kapot zijn van de breuk.

Niet uit de kast

Deze week zouden Gordon en Rogier bij gaan praten, maar het is onduidelijk of dat nog doorgaat, vertelt Rogier aan AD. Zijn nieuwe vriend zou daarbij aanwezig zijn. Van der Linden vindt het allemaal een heel bijzonder verhaal. Hij is van mening dat je op de foto’s duidelijk kunt zien dat die twee samen zijn. Hij verklaart de ophef door te noemen dat K.B., zoals de ex-vriend van Gordon nu genoemd dient te worden, nog niet uit de kast was gekomen. Slechts één vriend wist het. Rogier denkt dat de pers lucht had gekregen van de relatie en ze daarom zelf naar buiten moesten komen met hun relatie en daardoor werd het dubbelleven van K.B. duidelijk. Hij noemt het allemaal ‘mega-vervelend’ voor Gordon.

Foto’s bewijzen niets

Gordon zelf schrijft over het hele voorval: “Ik ben in shock dat iemand zo intens gemeen kan zijn. Ik kan niet geloven dat iemand die straks een dokterseed moet afleggen in staat is om zulke onethische dingen uit te halen met dames en heren die nietsvermoedend instappen in een roze wolk van liefde.” De advocaat van K.B. zegt dat Gordon bezig is met karaktermoord. “Meneer Heuckeroth is bezig met het beschadigen van een persoon. Hij stalkt iemand extreem en pleegt karaktermoord uit pure frustratie.” De advocaat is het niet eens met Rogier. De foto’s zouden volgens hem helemaal niets bewijzen. “Als twee mannen een beetje romantisch op een foto staan en elkaar een kus geven, wil dat nog niet zeggen dat ze daadwerkelijk een liefdes- of seksuele relatie hebben. En dat was in dit geval ook niet zo. Het is volgens B. uiterst vreemd dat Gordon iets naar buiten brengt wat nooit heeft bestaan. Hij vermoedt dat Gordon door afwijzing op zijn ziel is getrapt.”

Lees ook: Veel commotie gisteren om ‘wraakactie’ van buurman in ‘De Rijdende Rechter’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: instagram