Daten Rogier en Gerard Joling? Gordon reageert op de geruchten

Gordon

Zouden de geruchten waar zijn?

Spraakmakende geruchten in showbizzland. Er wordt gespeculeerd dat Gerard Joling aan het daten is met Gordon gaat trouwen… maar met wie?-deelnemer Rogier. Op Instagram plaatst Rogier foto’s van hem en Joling tijdens een vakantie op Gran Canaria. Inmiddels hebben zowel Rogier, Joling en Gordon gereageerd op de geruchten. 

Zou het…?

Cryptisch

Op de foto’s, die op Instagram werden geplaatst, is te zien hoe Geer en Rogier een arm om elkaar heen hebben geslagen en naar de camera lachen. RTL Boulevard besloot Rogier te vragen wat er gaande is tussen de twee. Rogier bevestigt niks, maar geeft een heel cryptisch antwoord. Op de vraag of ze inderdaad aan het daten zijn, antwoordt hij: “Haha, wie weet… Eerst elkaar beter leren kennen.” Dat kan uiteraard alle kanten op, maar hij bevestigt wel dat ze leuke dagen gehad hebben en dat ze elkaar binnenkort weer zien om een drankje te drinken.

‘Afdankertjes’

Joling is veel minder cryptisch. Zijn management vertelt dat de twee elkaar bij toeval tegen kwamen en dat ze toen even met elkaar opgetrokken zijn. Er zou absoluut geen sprake zijn van daten of een relatie. Daarbij zegt het management ook dat Gerard Joling ‘nooit iets zou beginnen met afdankertjes van zijn valse stiefzus Gordon’. Dit lijkt ook de waarheid te zijn, omdat Rogier later inderdaad beaamde dat hij in eerste instantie met een vriend op vakantie was en dat ze Geer daar tegen het lijf liepen.

Gordon

Gordon zou zichzelf niet zijn als hij niet zou reageren op deze geruchten. Hij zou immers bijna trouwen met Rogier. Gelukkig is hij alles behalve boos om het nieuws. Hij is zelfs hartstikke positief. Meteen toen hij de geruchten hoorde heeft hij Rogier een appje gestuurd met de test: “Dat jij er met Geer vandoor gaat, hoe leuk zou dat zijn?”. Hij vindt het idee ‘eigenlijk best leuk’, maar of het waar is?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

4everjong #stoffer @gerard_joling #banaan @cinlala

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het was me het weekje wel…. @gerard_joling #omterogieren #bluesbrothers #grancanaria

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle verbreken koninklijk protocol om lieve reden

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: videostill Gordon Gaat Trouwen… maar met wie?