Rogier van tv-programma Gordon Gaat Trouwen opnieuw vader geworden

Rogier opnieuw vader

Rogier van der Linden is voor de tweede keer vader geworden!

We kennen allemaal de goedlachse, sympathieke Rogier van het programma Gordon Gaat Trouwen. Hoewel er helaas geen romance ontstond tussen hem en Gordon, lijkt Rogier zijn leven weer goed te hebben opgepakt na het programma. Tijdens de opnames was zijn eerste dochtertje Jamie al te zien. Inmiddels is hij nu voor de tweede keer vader geworden.

Opnieuw beschuit met roze muisjes voor Rogier!

Yael Mariëtte

Zijn pasgeboren dochtertje draagt de prachtige naam Yael Mariëtte. Aan Shownieuws laat hij weten dat het meisje is vernoemd naar zijn overleden moeder. Yael zou in Oestgeest thuis zijn geboren en moeder en dochter maken het beiden goed. Dankzij de komst van Yael is dochtertje Jamie nu een grote zus geworden!

Gorden Gaat Trouwen

Rogier werd bekend door zijn deelname aan het tv-programma Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie?, waarbij zanger en presentator Gordon op zoek ging naar zijn ware liefde. Rogier behoorde tot de finalisten. Helaas liet Gordon aan het einde van het programma weten niet zijn ware liefde in hem te zien. April dit jaar liet Rogier aan RTL Boulevard al weten een tweede dochtertje te verwachten. “Ik ben enorm blij dat we een kindje verwachten”, vertelde hij destijds over het heugelijke nieuws. “Dat is iets heel moois en speciaals. Vader worden als homo is al bijzonder en als er dan een tweede op komst is, dat is enorm veel geluk hebben.” Wij wensen Rogier enorm veel geluk met de komst van zijn tweede kindje!

Lees ook: Kijkers van Chateau Meiland nemen massaal deze uitspraak van Martien over

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill, YouTube