Rogier krijgt sinds afwijzing Gordon zeer pikante brieven en foto’s: “Er zitten schunnige teksten bij”

Rogier krijgt stapels pikante liefdesbrieven

Sinds het programma ‘Gordon gaat trouwen… maar met wie’ heeft horecaondernemer Rogier geen moment rust gehad. Hij werd dan wel afgewezen als potentiële levensgezel door de blonde zanger, maar de brievenbus kleppert sindsdien onophoudelijk. Stapels brieven, emails en zelfs huwelijksaanzoeken vallen Rogier ten deel. En daar zitten soms nietsverhullende verzoeken tussen…

,,De vrouw die de postbus voor mij beheerde, heeft me vriendelijk gevraagd dat voortaan zelf te doen. Want er zitten ook weinig verhullende foto’s en schunnige teksten bij”, aldus Rogier.

Te ver
De stapel brieven, foto’s en huwelijksaanzoeken groeit nog dagelijks en ook via social media blijven tientallen mannen hun pijlen op de nog steeds vrijgezelle Rogier richten. “De meeste post is netjes”, vertelt de vader van 2-jarige Jamie aan AD. “Maar een enkeling gaat te ver. Ik begrijp echt niet waarom iemand gelijk bij de eerste brief een foto van zichzelf in een te krap zwembroekje voegt. Best leuk zo’n kiekje, maar bij mij draait het in geen geval om uiterlijk vertoon alleen. Mijn droomman moet er leuk uitzien, maar de inhoud is en blijft het allerbelangrijkste.”

Ondoenlijk
Rogier is inmiddels begonnen met het beantwoorden van een aantal brieven, maar het groeit hem bijna boven de pet. “Het is ondoenlijk om op alles te reageren. Dat doe ik eigenlijk alleen als mannen de moeite hebben genomen een lange, ouderwetse brief te tikken of met de hand te schrijven. Dat waardeer ik zeer.” De stapel is inmiddels zo hoog dat alles beantwoorden een kansloze missie wordt. “En vaak ken ik de afzenders van e-mailtjes en berichten op sociale media niet. Geen idee hoe die mannen eruit zien.”

Nooit smoorverliefd
De 41-jarige ondernemer heeft inmiddels een selectie gemaakt uit de post, maar of de ware daartussen zit kan hij nog niet zeggen. “Dat zal de toekomst leren.” Gordon en Rogier hebben nog steeds contact, maar een relatie zit er niet meer in. “Als ik terugkijk ben ik nooit smoorverliefd op Gordon geweest. En ik had eigenlijk ook weinig zin in een showhuwelijk.”

Lees ook: “Ik vind Gordon een mooi mens, maar niet om mee te trouwen,” aldus Rogier

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: AD | Beeld Instagram @Rogier_van_der_linden