Zou het? Rogier is gespot op Schiphol met een wel heel bijzonder en spannend detail!

Is Rogier de kersverse echtgenoot van Gordon?

Vanavond is de een-na-laatste aflevering van Gorden gaat trouwen… maar met wie?  Wij denken nu eindelijk te weten met wie hij in het huwelijksbootje gestapt is. Rogier plaatste vanochtend een filmpje op Instagram, waarin een wel heel bijzonder detail te zien was aan zijn vinger. Zou het dan toch…?

Wij kunnen niet wachten om erachter te komen!

Instagram
Rogier van der Linden
is erg actief op Instagram en blijft maar foto’s en filmpjes plaatsen. Uiteraard is Gordon niet te zien in die filmpjes, maar er zijn zeker wel details zichtbaar. Manuel, de andere ‘verloofde’ van Gordon, plaatst een stuk minder. Hij heeft zijn Facebook afgeschermd nadat hij foto’s plaatste van hem met een man ten tijde van de huwelijksreis.

Ring
Vandaag kregen wij naar ons idee zekerheid. Rogier plaatste een filmpje waarin hij het volgende zegt: “Hallo allemaal, eindelijk weer thuis! Ik ben helemaal moe na een lange reis, maar we zijn er weer dus ik zie jullie allemaal snel!” Terwijl hij deze zinnen uitspreekt krabt hij met zijn linker hand aan zijn neus en drie keer raden wat er aan die vinger zit? Juist, een mooi nieuwe glanzende ring! Dat kan toch bijna niet missen? Wij gaan zeker kijken vanavond, jij ook?

Hallo allemaal, filmpje! ?????? #Schiphol #airport #homeagain #geland #nederland #amsterdam #Leiden

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

Lees ook: Gordon wil heel graag een kind van hemzelf!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Videostill RTL XL