Rolf Sanchez komt met docu over ‘het harde werk achter zijn succes’

Na een heftig jaar wil de zanger mensen weer inspireren

Rolf Sanchez komt binnenkort met een documentaire over zijn leven als artiest en alle ups en downs die daarbij komen kijken. Vanaf 23 september is de docu, die Mi Historia heet, te bekijken op Prime Video.

Ups en downs

Volgens een persbericht werpt de documentaire van de zanger ‘licht op het leven van de Dominicaans-Nederlandse artiest, zijn ups en downs en het harde werk achter zijn succes’. Rolf kan zelf niet wachten om de film te delen met zijn fans.  “Ik deel mijn persoonlijke verhaal op een manier die ik nog nooit eerder heb gedaan”, vertelt hij. “Niet alleen belicht ik de positieve aspecten van mijn carrière, maar ik werp ook een licht op de periodes van tegenslagen en doorzettingsvermogen.”

Nieuwe single

Aanstaande donderdag lanceert Rolf zijn nieuwe single, Ik Denk Aan Jou. Dit liedje heeft hij verkregen via het programma I Want Your Song, waarin songwriters de strijd met elkaar aangingen om een nummer voor de zanger te mogen schrijven. Door stemproblemen werd de lancering van de single eerder uitgesteld.

Heftig jaar

“Na een heftig jaar waarin ik noodgedwongen een stap terug moest doen en optredens moest cancelen vanwege stemproblemen, ben ik blij dat ik weer muziek ga uitbrengen”, vertelt Rolf. “Soms komt er veel op je af, soms vergeet ik mezelf op één te zetten en met dit nummer hoop ik mensen weer te inspireren.”

Lees ook: Dave Roelvink weer op het rechte pad dankzij spiritualiteit

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld