Rolf Tangel woedend op Barbie’s beste vriend, ze moet ‘tegen hem beschermd worden’


Barbie’s beste vriend maakte relatie kapot

De kortstondige relatie van Samantha van der Plas en Rolf Tangel maakte vele tongen los. Barbie was immers nog niet gescheiden en had alweer een nieuwe man in haar leven. Ook draait de geruchtenmolen continu overuren; zo zou Barbie in een erotische film spelen en zelfs zwanger zijn. De relatie was echter van korte duur want de twee zijn inmiddels uit elkaar. Volgens Rolf lag de reden van de breuk niet bij hem maar bij de beste vriend van Barbie, Chiel Harten.

Rolf besluit niet langer een blad voor de mond te houden. 

De breuk 
“Samantha heeft toch meer rust voor zichzelf nodig. En ze heeft toch de keuze gemaakt wat meer zichzelf de ruimte te geven. Waardoor het uit is met Rolf”, vertelde Chiel Harten twee weken geleden aan Shownieuws over de breuk. Echter laat Rolf Tangel weten dat hier niets van waar is. In Story beweert de ex-pornoacteur dat Chiel het kwade brein is achter hun breuk.

In het tijdschrift laat Rolf weten woest te zijn op Chiel Harten. Hij beweert dat Chiel Barbie volledig in de tang heeft en dat ze tegen hem beschermd moet worden. De ex van Samantha meent dat het zo erg gesteld is dat “Barbie wordt gehersenspoeld.”

Hart op de tong
Wellicht sprak Chiel zijn beste vriendin over het beëindigen van haar relati,e zonder na te denken over zijn woorden. Zo gaf Chiel in een eerder interview met Linda Nieuws al eens aan niet altijd van tevoren na te denken over zijn woorden. “Ik ben nu eenmaal recht door zee in mijn communicatie. Als iemand mij een vraag stelt dan wil ik daar een eerlijk antwoord op geven. En dus komt er vaak iets uit mijn mond zonder filter. De keuzes die ik daarin maak zijn niet altijd weloverwogen.”

Wil je dit artikel nog een keer lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda Nieuws, Shownieuws | Beeld: archief