Wat romantisch: man verrast zijn vriendin met… een huwelijk!

huwelijk

Hij had het hele huwelijk maanden van tevoren gepland voordat hij op één knie ging

Een heel huwelijk plannen zónder dat je vriendin weet dat je van plan bent om met haar te trouwen. Het is een beetje riskant, maar YouTuber Hannes Coudenys besloot het toch te doen. In twee maanden tijd plande hij een huwelijk op het Griekse eiland Kos zonder dat zijn vriendin wist dat hij met haar wilde trouwen.

Wat een romantische daad.

Getrouwd
Oké, er zit wel een addertje onder het gras: Hannes en zijn vrouw Deborah zijn eigenlijk al zeven jaar getrouwd. Afgelopen zomer was het stel op vakantie in Kos en daar verloor Hannes zijn trouwring in zee. Romantisch als Deborah is, gooide ook zij haar trouwring in zee zodat de twee ringen samen zouden blijven.

Opnieuw
Zonder trouwringen gingen de twee door het leven en Hannes besloot dat daar een einde aan moest komen. Een setje nieuwe ringen kopen was een optie, maar Hannes besloot het romantischer aan te pakken: hij plande een verrassingshuwelijk achter de rug van Deborah om. Op het eiland Kos nog wel! Hoe romantisch is dat? Bekijk hieronder de video die de volger maakte van zijn aanzoek én de ceremonie op het strand. 

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Videostill